NÉVJEGY


Telefonszám: (30) 660-0120
E-mail cím: kornelia@szeleczky.hu
Város: Budapest

Hiszek abban, hogy minden, ami velünk történik, okkal történik. Még a rossz dolgok is.

Pályafutásomat tanárként kezdtem. A spiritualitással, az alternatív gyógymódokkal 10 éve foglalkozom. Képesített természetgyógyász lettem, fülakupunktúrás addiktológusként dolgozom. Értek az Univerzális Energia gyógyításhoz, a Spirituális Választerápiához.

Kaptam az életemtől hideget-meleget. Mégis, visszanézve úgy gondolom, hogy hálás vagyok mindenért, amit kaptam. Erőt adott és bölcsebbé tett. Sokat tanultam. Magamról, másokról és olyan módszerekről, amelyek segítenek túllépni a nehézségeken. E technikák változást, gyógyulást hoztak nemcsak az én életembe, hanem a körülöttem élő emberekébe is.

Mára megtaláltam, amit kerestem.


„Nem vagyok gyógyító. Nem gyógyítok meg senkit. Magamat egyetlen lépésnek tekintem az önmegismerés kanyargó ösvényén. Megtanítom az embereket arra, hogy szeressék önmagukat, ezáltal teret nyitok számukra, melynek mélységében feltárul előttük lényük mérhetetlen csodája. Ez minden, amit teszek. Olyan ember vagyok, aki támogat másokat. Hozzásegítem őket, hogy átvegyék az irányítást az életük felett. Segítek nekik elgörgetni az útból az akadályokat, ledönteni a korlátokat, hogy képessé váljanak szeretni magukat az adott körülményektől függetlenül.”

(Luise L. Hay: Az erő benned van!)


© 2009 holdkohaz.hu - Minden jog fenntartva! Cím: Budapest- XVI. ker., Mátyásföld, Imre utca 4. Tel.: (30) 660-0120